tjugosjätte april

hej hej bloggen!
nu har jag vaknat och ska snart göra v mig. hinner inte skriva må mkt mer nu men hoppas jag hinner höra av mig senare!
PUSS
/Fanny

hhahahahah jag dööör!


jag är bara med typ 2 gg och då tappar jag mig:P HAHAHva på konfa så va där i en kvart, men så sjukt rolig att se på om man fattar gympa, men kolla ändå:);)

nittonde april 10

hej hej! här kommer lite eller massor med bilder från finland!





silver för faan!
s


älskar er!

go SWEEDEEN!

hell yea
/f

/Fanny

nittondeapril-10

hej hej!
nu hade jag tänkt att skriva lite om mina dagar.

torsdag: (förra veckan)
vaknade jag 8 och packade det sista.
sen åkte jag till höganäs. där samlades alla och hoppade på bussen som skulle köra oss tilll finlad.
vi skulle åka till sthlm och sen ta färgan över. men innan de hade vi en paus på ett matställe. när vi sitter och äter får jag ett sms att det blir nog ingen hejarklack för alla flyg va inställda. så alla blev oroliga och började ringa sina föräldrar. men när vi åkte vidare såg vi på stick it. en grymt bra gympafilm! rekomenderas. sen efter filmen somnade jag. när jag vaknade skullevi gå på färgan. när vi gick på så åt vi på en jätte fin buffe sen va klockan 00.20 så det va bara att gå och lägga sig i sina hytter.

fredag: jag vaknade av att idas alarm ringde 06.30. vi gick upp och åt en god frukost. sen packade vi i hop och gick i land. sen satte vi oss på bussen igen som skulle ta oss till jävysklä!!
tittade på hipphipp hela vägen i 4 h.
sen kom vi till hotellet och fick våra rum. jag delade med sofia. när vi hade checkat in samlades alla svenska lag nere i lobbyn och hade ett SWE möte. sen åkte vi till hallen och hade förträning. efter de hade vi pepptalk med laget först sen memd tränarna.
efter det somnade vi.

lördag:(förra veckan) när vi vaknade va alla sjukt nervösa. vi förtränade och de gick bra. sen va det bara massor med peppning som gällde! när vi tävlade gick det bra men tumbling gick väl sådär. när två i laget hade kört stängde de av musiken. så ebba och julia fick köra om med ingen vila och då trillar slebba men fulia kör bra! sen på andra varvet är julia fortf uppe i var v och tar bara ett steg och kör sin dubbel sträckt och landar mellan mattan och tumbling. sen efter tävlingen åt i i hallen. sen hejade på övriga lag. sen åkte vi till hotelet och hade mys i olika rum. några gick till stan och festa med danskea och de andra hade mys;) hahahha

söndag(förra veckan): vi vaknade av att alarmet ringde. vi gick upp och packade klart. sen åt vi frulle. vatten melon! gootttt. sen gick några ut och fottade. sen va det bara att sätta sig i bussen igen.jag sov bort hela resan förutom lunch stoppet på mcd. jag vaknade av att vi skulle gå på båten. vi gick på och badade i poolerna direkt. sen åt vi. sen va vi och röjde hela finlandsfärjan!HAHA men en kille som hette sandiago dansade med oss hela kvällen sov till slutändan hos en av oss i laget!HAHH

måndags: jag va ledig från skolan för jag vaknade på båten som precis hade kommit till sthlm. vi gick av och satte oss på bussen som skulle ta oss till hbg. jag sov ävendär hela vägen. men när jag kom hem så va jag så sjukt trött så gick barar rakt upp till sängen och sov till morgonen där på.

tisdags. vaknade i min egen säng!!!!! men tyvärr va det skola. gick upp gjorde v mig och stack. skolan va tråkig som vanligt men det va kul att träffa alla mina älsklingar igen!. sen stack jag till mormor och morfar. jag måddde inte bra så gick och la mg på deras soffa och vaknade när det va mat. sen åkta ag hem och såg på dhw!!!! och cuogar town eller nu hur det stavas. sen somna jag som en gris.

onsdags: jag vakna gjorde v mig stack till skolan hade pip testet eller bib eller va det heter. sen efter de gick jag på massage! efer de gick jag till sjukgymnasten sen träning. vi har börjat med en hemlig sak som jag tyvärr inte kan säga. sen trodde jag att jag skulle se på greys anathomy. mn nej de var någon skit hockey. sen ducshade jag och sov

torsdags: vakade gjorde v mig stack till skolan. åkte hem kommer inte ihåg va jag gjorde. en va det träning, ängelholm va där. gick inte så bra. men körde dubbelsalto förförsta gången med mitt knä på 2 månader. sen trodde ja det va criminal mindes. men nej de va hockey igen.. suck...

fredag. äntligen fredag. vaknade sminka inte mig! stack till skolan sen efter skolan träffad jag sra och soffavarandra och fikade på ecspresso house. sen köpte vi pressent till bellas konfa. vi köpte en ck necessär. sen sov vi hos soffan.

lördag:vaknade hos soffan vi vann 3 biobiljetter. sen stack vi till mig och gjorde v oss.fick panik för hade köpt en klänning som jag skulle ha men det känndes inte rätt. sen satte jag på lösögonfransar! sjukt störigt. men de blev sjukt fint. sen va de kyrkan! bella va jätte sööt! som vanligt. men sen ville jag byta kläder så gick hem om och bytte till ett odd molly linne och en hunky dory kofta. det blev finare. sen stack vi till hennes fest. de va mysigt och hon fick massor med oressenter. sen stack vi till träningen. vi hann träna i kansle 1 h. sen duschade vi där. beställde pizza och kollade film. det va jätte mysigt. sen vi halv 11 kom jag hem. kolla tv och sov.

söndag. vknade precis. ska plugga och träna idag uppdaterar mer sen!!

mina inköp under dessa dagar:
4 koftor.
1 klänning
1 tunnika
1 fint linne
1 jacka
1 par lösögonfransar
1 sminkborttagning.

MEN NU FÅR NI FAN TA OCH LÄSA ALLT JAG HAR SKRIVIT SÅ JAG INTE HAR SKRIVIGT DE I ONÄDAN!!!!!
bilder kommer kanske senare.

PUSS/fanny

mobil

hej! igår när jag va med arnela,och vi hade varit i affären, kommit hem och skulle laga mat. sen när vi har börjat osv, så ringer fanny till arnela. hon snackar om att en man hade ringt till fanny från min mobil och sakt att han hade hittat min mobil på rosengårdens centrum. jag får panik och blir rädd, för fanny sa att det var en man som lät lite konstig. så ringer jag upp mannen och frågar var han är och sånt. så berättar han att den låg på gräset vid willys, och att samma sak hänt han på fyllan osv. så bestämde vi att vi skulle träffas vid rosengårdens centrum. så tar jag med mig arnelas lillebror för jag var skit rädd! så bestämde vi att vi skulle slå han om han va pedofil eller ngt, alen(arnelas bror) bara: "ja,jag ska försöka.." aw,så söt! men,så gick vi dit,så ringer jag han så säger han att han väntar där och sånt. så ser jag han,så har min mamma ringt till han på min mobil,så blev hon lite rädd och sånt. sen när jag såg han va han snäll och sånt. sen ringde jag fanny och min mamma och berätta. det var första och sista gången jag tappar bort min mobil!!!!!!! var rädd att han va sån pedofil som kolla igenom mina bilder och sånt, för hade skämmiga bilder på mig och arnela,haha:D jaja,tur att jag hitta den iaf! och han mannen va jättesnäll! min mamma sa att om jag ser han ska jag säga till min mamma så kan hon tacka han,hahha. för jag tror inte någon annan hade gett tillbaka den. från och med nu ska jag aldrig slarva bort min mobil!


sorrrryyyy

hej hej!
förlåt för blogg pausen! nu är jag med sara och soffan och håller på med en sån apparat på benen;)
hahah bild kommer. men kommer uppdatera om mina dagar/dag senare och berätta om mina nya inköp:D
ajajajajaj mitt ben gör ont! det är en ´´noppare´´som noppar alla hårstrån.
JAJAJ fortsätt att läs!
PUSS
/Fanny

23/4

sho:D kom hem för ett tag sen, snart kommer arnela till mig och vi ska plugga tror jag;) igår var det "tjejkväll" på gina trico, jag skulle egentligen gått dit med arnela,men det hände en sak. så jag gick med gemme,pamela och issa ist. köpte mycket saker! och det var plus 20% rea på allt,förutom rea varorna.
och den odd molly tröjan jag skulle byta till,fanns inte. så jag sket i det och sparade ist pengarna till den gina kvällen:D orkade inte fota egna bilder, för min kamera är helt konstig, så fick ta bilder från nätet-.-


utan dragkedjorna..





hittade inte det andra på nätet,  men köpte ett bälte, 2 långärmade tröjor, en vår jacka typ och 2 st cardigans (stavning?)

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

hej,haha:d längesen nuu faktiskt,har inte pallat blogga/haft tid osv. ¨bara så ni vet är det mycket i skolan nu och jag hinner inte sitta vid datan så mkt. men under veckan har det inte hänt ngt speciellt, varit med arnela mkt, förrästen, jag,arnela och fanny kanske gör en ny blogg,alla 3!:D det blir nog roligare och MYCKET mer uppdatering. vet ni en sak? min mamma kom hem för ett tag sen och hade köpt ett paket. så öppnar jag det,så är det en odd molly tröja. hon skulle köpa en till mig, men inte den hon kom hem med! så hon köpte fel..:(((((((( men ska byta den imorgon:D hejdåååååå!!!!<<<<<33333333 /////// mia............. damp? JAJAJAJJAJA


finland JNM

nu sticker jag till finland, kan inte smsa och blogga så gör de när jag kommer hem!
PUSS
/fanny

13/4 - 16.26

hej. kom hem från skolan för ett tag sen. idag var det andra gången på året jag cyklade till skolan;) kan vara rätt kallt på morgonen,men när man åker hem är det bra väder!:D idag i skolan jobbade jag och fanny med spanska från klockan 14 - 15.00. vi redovisade en till den av ett steg i spanska. och det gick hur bra som helst:D idag ska jag mest plugga, sen ska jag bara ta det lungt. nu kommer en dagens outfit bild, puss(k)


linne - hunkydory.
tunika - h&m.
väst - h&m.
skärp - h&m.
byxor - tretton.

har inte uppdaterat..

för att jag inte orkat osv. japp.men ska försöka göra oftare. idag i skolan jobbade jag och arnela bra och hade kul som vanligt! i lör så va vi och tog massa bilder och sånt,så de kan ni se där nere! nu ska jag duscha, sen plugga eng, sv och lite sp. och fanny har svarat på två frågor också, ställ mer:) jaja,nu kommer de.















det var några av bilderna, skriver mer sen.
för nu ska jag faktiskt duscha. puss/mia(k)



tolfte april frågor.

hej!
nu sitter jag och lyssnar på denna underbara låten:



Vi har fått en ny fråga!
Skriv gärna namn ist för anonyma frågor

men här är en fråga:

Postat av:

vilken skola går ni på och hur är den?????

Svar: vi går på kunskapsskolan.
jag tycket att skolan är bra om du klarar av att ta eget ansvar. man jobbar med sin egen planering efter steg och du kan jobba hur långt du vill. Man får betyg redan i sexan. det är både på gott och ont tycker jag. Men jag är trött på skolan och alla steg man jobbar med. men dagarna är korta. hoppas du är nöjd med svaret.
/fanny


tolfte april

hej bloggen!
dålig uppdatering igen! förlåt!
Men idag är jag sjuk!
sov 3.5h inatt. kunde inte somna med mag ont m.m.
igår efter träningen åkte jag och mamma och handla. köpte vaseline, borste och insmörjninggskräm.
köpte dem sakerna för att jag ska åka till finland med laget och tävla JNM! fatta så kul. vi tar de buds!
3-DAGAR KVAR!!!!
idag så ska jag sova och plugga. Sen ikväll får vi se hur jag mår.
Nu ska jag svara på en fråga som någon har skrivit till oss;)

Postat av:-

Om ni fick välja att vara en disny roll vilken hade ni då valt?xD

Svar: om jag fick väla en disney figur som jag skulle vara skulle jag valt ARIEL. Har alltid drömt om att kunna simma som en sjöjungfru.

ni får gärna slänga in en fråga så lägger vi ut ett svar!
PUSS
/Fanny


förlåååååååååååååååt.

hej.förlåt för uppdateringen,men har inte orkat haft tid. igår var jag med fanny. vi pratade mycket på hennes stundsmatta, haha:D sen så fanns det något erbjudande på iPod touch på onoff. så ringde vi en sån tjej. så frågade vi om de hade iPod's kvar och sånt, och de hade de.sen åkte vi dit, de bara: "nej, det erbjudantet gick ut i fredags" eller vad de sa. sen så blev fanny typ lite sur, och fannys mamma arg. så hon pratade med chefen eller vad det va, men de verkade inte bry sig. men jaja, palla onoff, de ljuger! haha:D

idag ska jag vara med arnela:D hon kommer till mig snart,så ska ska vi fixa oss och ta bilder hadxe vi tänkt. haha. nu ska jag snart fixa mif osv. puss / mia


tionde april

godmorgon!
nu sitter jag vid soffans macbook och håller på! ska kanske köpa en så vill se vad jag tycker om hos den.
idag ska jag träna och ska snart åka så detta får blir en sabbis.
sen ikvl ska jag sova som en gris för är så himla trött.
Nu måste jag gå.
PUSS
/Fanny

dålig uppdatering.

hej hej!
förlåt mig för att jag har uppdaterat så dåligt! mitt internett funkade inte men nu gör de! jippie!
idag va de skola och jag och mia redovisade spanska. Det gick helt okej.
Jag ska nog köpa en i pod tuch idag!(hoppas)
Nu har jag och mia varit i stan, jag köpte en kedja till mina nya berlocker som vi köpte för någon dag sedan.
Vi ska snart ut och fotta på min studsimatta sen ska jag sova hos soffan.
Nu ska vi äta klart hörs sen!
PUSSS
/Fanny

MVG :D

hej:D har nyss duschat och smörjt in mig. ska kolla lite på tv snart. hela dan idag var jag hos arnela. vi hade kul som vanligt, skratta mkt:D söööööööööre älskar dig. inget hände i skolan. imorgon blir det fanny, sen kanske jonte också. vet inte:p idag fick man även sitt prov tillbaka, det om ögat och sånt. vet ni vad..? .. jag fick MVG!:D
nu kommer 2 bilder på¨mig och arnela sen innan disckot på gamleby.




sjundeapril

hej:D har inte kunnat skriva ngt, för efter skolan, stack jag och fanny till stan, hon skulle få massage så jag följde med henne. efter det, gick vi runt lite, sen in på pärlgården. där köpte vi kedja + berlocker. sen har vi gjort våra egna armband! de blev riktigt fina, och ska köpa mycket mer saker där ifrån. efter det, tog vi bussen hem till fanny, fixade våra armband och drack smoothie,gott! nu ska jag plugga lite svenska, kanske svarar på ngn fråga vi fått. puss / mia(k)

fick 2 bilder av armbanden, inte så bra kvalité. men hoppas ni kan se!



ser ni det halv hjärtat? fanny har andra halvan på sitt armband;)


hur man håller ansiktet rent!

hej hej! dålig uppdatering. ursäkte.
Jag tänkte visa mina prudukter som jag använder dagligen för att hålla min hy så ren och fin som möjligt.

jag har de två prudukterna längst ut. ansiktsvatten och ansiktstvätt.
ansiktsvattnet:195:-
ansiktstvätten:145:-
finns att handla på electa. rekomenderas.
jag börjar med att hälla vatten på huvudet. sen tar jag ansiktstvätten och gnuggar in i huden, det blir ett litet vitt lager med skumm. sen tvättar jag av de. då tar jag ansiktsvattnet.

sen tar jag en olja från decleor.
Finns att handla på electa för 329:-


efter de tar jag decleor ansiktskrän.
Sen är jag klar.
skriver om dagen sen
/fanny

svar på fråga.

okej, nu har vi fått en fråga som jag tänkt besvara på.



"vilken plattång använder du/ni och vart har ni köpt den och vad kostade den ??"

ja, nu är det såhär att jag har lyckats ta sönder min på något sätt. för ca 1 månad sen, när jag skulle sätta på den och börja platta ryker det från sladden på plattången. jag blir jätterädd och bara släpper den, då ramlar den i golvet och går sönder helt. jag har inte plattat min hår på jättelänge, både jag och min mamma tycker det är bra. innan plattade jag mitt hår varje dag, mitt hår blev aldrig slitet, bara i pulissongerna (de två hår längorna man har vid öronen oftast). jag har ingen plattång just nu, men önskar mig en Ghd. många har sakt att de är jättebra, fast mina föräldrar tycker att 2000 kr är väldigt dyrt för en plattång, men jag ska tjata och tjata! så hoppas.. men jag tänkte ladda upp en bild på den plattången jag använde, den som gick sönder alltså.

fanny har en Ghd plattång som jag vet hon älskar! hon är nöjd med den och kan rekomendera den till alla! den blir varm väldigt fort och plattar jättebra på alla hårtyper.



1 = mias.
min gamla plattång, som nu är kastad hade märket gama. den är köpt på en frisörsalong för ca. 799 :- den blir både varm fort, och är enkel. för på vissa måste man ställa in grader och sånt skit, men här är det bara att trycka upp en knapp, sen är den på! jag kan rekomendera den!

2 = fannys.
är också köpt på en frisörsalong. plattången var ganska dyr, och kostade därför 1999 :- denna plattången är även väldigt enkel. man klickar på en knapp, sen piper plattången och det betyder att den är tillräckligt varm. fanny kan även rekomendera sin plattång!

det är första gången vi gör något sånhär, men hoppas ni blev nöjda med svaret! fortsätt med fler frågor, bloggen blir även roligare!;) hejdå / mia(k)

hemma

hej :D hemma från skolan nu, kom hem för ca 45 minuter sen, hade ph-.- första skoldagen idag, rätt tråkig. typ alla jobbade med teknik uppgiften som skulle vara inne idag. jag lämnade iallafall in min och är nöjd!;)
idag ska jag också börja med headern, så vi får väl se hur den kommer gå. för att göra bloggen lite roligare kan vi göra någon slags "veckans fråga" eller liknande. ni kommenterar några frågor, ex. Vilken plattång använder du? så svarar vi på en fråga i veckan, eller kanske fler till och med;) men vi svarar bara på seriösa. skriv nu mycket frågor, puss(k) / mia

pluggat färdigt

ja, nu har jag äntligen pluggar färdigt. har pluggar sen klockan 12 idag.. känns riktigt skönt! duschade precis typ och nu ska jag fixa ansiktet + smörja in mig. skola imorgon då, det ska bli sååå kul... N - O - T jaja,puss/mia

..


förlåt

hej. förlåt för den kassa uppdateringen. har sovit borta hela helgen och har inte haft tid/orkat blogga ngt. nu sitter jag och pluggar teknik som ska vara inne imorgon. segt.. JA! pallar verkligen,skit tråkigt. buuuuu(n) iaf, ehm.. jag har lärt mig ladda upp header:D tror det blir en ny snart, mycket roligare att få ha sina egna där uppe. jaja,måste plugga vidare nu, mamma kommer dampa annars.. puss/ mia:*

6/4 tror jag! 12.35

hej hej bloggen!
Nu sitter fia brevid mig, ska sanrt åka hem för måste plugga!
Har fixat med en video. En jag gjorde häromdagen kommer nu och den ja och fia gjorde kommer upp sen :D
HAHAHAHAH det är första gången jag hoppar med mitt knä!:D
/Fanny

3/4 - 22.22 - pussa klockan.

hej bloggläsare. nu sitter jag här med sandra,vi har nyss käkat upp hennes påskägg och druckit cola. vi vaknade runt 10 idag, sandra väcktes av att en av hundarna slicka och gick på henne.sen åt vi frukost och gjorde v oss. sen va vi ett tag hos mig. sen stack hon för jag fick gäster. sen lekte jag lite med de små barnen som kom, sen åt vi god mat osv. efter det,stack vi till en leksaks affär,så köpte de saker som vi bjöd de på:) sen gick vi till väla,köpte 2 saker som de kommer bild på. sen gick jag ut med sandra,vi stack och sola, vi stoppade in pengarna, sen när vi tog av oss och la oss där, la oss där så starta den inte från ingenstans. så leta vi efter nummer så vi kunde ringa de, men nej,de hade de inte.. sen hade sandra aldrig sola förut,så hon ville ändå. jag brydde mig inte och jag pallade inte heller sola,för jag hade utslag på ryggen för ett tag sen,och det var för att jag sola. så både jag och min mamma vill inte att jag ska sola. sen gick sandra in i ett sånt annat solarium och fråga mig 1000000 frågor hur det kändes osv. så gullig. jag var exakt likadan:p fast hon var lite värre;) sen efter det,gick vi till pistachia, fika,så kom megi och denise,så satt de med oss,sen stack vi hem till mig,hämtade sovkläder. sen gick vi ut lite,fast det var helt dött,så vi gick in igen. så duschade vi, tog ansiktsmask och sånt. ja,nu ska vi kolla på 2012,sen ska hon göra en ny header till vår söta blogg. puss / mia

eller förrästen,bilderna kommer imrogon

3/4 20.04

hej hej bloggen!
Nu har jag öppnat mina 5 påskägg.
jag fick:
*vitt linne
*rosa linne
*godis
*skippo
*hjärt ljus hållare

Nu sitter jag vid farmors data och hittade lite gamla bilder som jag tänkte kunde vara roligt att se på!

en typisk familje bild!HAHAH

farmor filippa jag på bild. kan ni sms förkortningen i bakgrunden, det ser inte ut som jag kunde den i allafall :P

Farmor, filippa, jag & frafar i somras på semester.
kör salto i polen!

jag för två år sedan! titta så långt hår jag hade!

/fanny

3/4 17.20

hej hej bloggen detta får bli en snabbis för ska ut och leta påskägg nu.
har tagit jätte fina bilder på starnden med min syster idag på stensjö strand.
kommer upp sen.
innan vi kom fram åkte vi inom halmstad och shoppade lite. jag fick ett nytt armband och en ny kofta.
bild kommer sen. filippa shoppade väldigt mycket.
nu ska jag leta så hör av mig senare!
PUSS
/Fanny

3/4 - 00.18

sho alla:D har inte blivit mkt uppdaterat idag eftersom jag varit ute för det mesta. har varit med sandra och denise idag. först va vi hos mig ett tag,sen ute med hundarna, sen stack vi till stan, åt där. efter det gick jag och sandra ut med hundarna,och det blev en lååååååång runda! vi kom hem,duschade och nu sitter vi här på datan och webbar med sötnosen denneee-:DDDDDDDD puss och hej. här kommer sötnosens gulligast, hetaste, sexigaste, finaste och guuuuuuulligast blogg:*:*:*:*:*:*:* www.wiiese.blogg.se


2/4 22.31

HEJ & glad påsk!
idag vaknade jag med lippa och elli vid min sida.
Sen när vi vaknade åt vi godis och frukost (Y)hehe
Sen stack jag ut till mitt gudbarn isein som är 7 veckor.
de ska flytta så fick hjälpa dem med de.
När ja kom hen pluggade jag sen städade
Sen va det solsidan! fy farao vad jag älskar de!
Sen åkte jag och pappa och lämnade till baka wallander filmen ja lippa och elli såg på igår.
Nu ska ja glotta lita på tv och i morgon blir det nog dålig uppdatering för ska till
STENINGE! mormor och morfar och farmor och farfar har sommarstugor där!
jaja nu ska jag titta på tv!
Ha de göttans!
/fanny

2/4 - 14.38

HEJ BLOGGEN!:D var nyss ute med två sjukt gulliga hundar som jag och min lillastyster ska passa över helgen tror jag. vi har nyss varit ute med de. bilder kommer sen! sandra kommer hit,sen ska denise också vara med. uppdaterar sen då:) puss och hej / mia

01/4 - 21.27

hej bloggen! 1:a april idag, lur - dagen! hehe. inatt blev det inte så mycket sömn,jag sov mellan två apor som breda ut sig, fannys röv var i vägen,sen sofia hade 10000 kuddar och hon gav bara mig 2? "hon behövde alla" snåle jävel! men jag älskar dig ändå:* haha. igår blev det några bilder,men även videoklipp. vi va på datan, ute krängde chips, dansa och skratta mycket! tack för kvällen/natten tjejer, jag älskar er♥

ignorera det jag säger i början.. :$



alla bilderna är på skoj..

vi sov i den lilla rosa stugan där bak!








jag var tvungen, men jag är jävligt vig


fanny också








ha-ha














haha,ni får faktiskt skratta:D vi gjorde några videoklipp till, ex. en film!:D men de har ju inte jag,laddar upp dem när jag skaffat, nu ska jag in i duschen.puss(k) / mia






1/4-10

hej hej bloggen! idag blev jag på körd av en buss, min ena arm är av så skriver segt!
Nu har jag precis kommit hem och tittar på tv och är inne på datan!
Ikvl kommer elli och lippa!
MYSIGT
bilder från igår + några videoklipp hoppas ja mia lägger upp!
Nu kommer bilder på dagens outfitt innan ja blev påkörd!
HAHAHA

ursäkta att den är lite sne!
/fanny
+ glöm inte att de är första april så man ska luras!

RSS 2.0